CAMP I LULEÅ - 11-12 SEPTEMBER 2021

LEDIGA PLATSER

För 5:e året i rad beger vi oss norrut och har den 11-12 september en camp i Synderbyn ishall, öppen för spelare födda 2005-2011. Du får träna för några av Sveriges bästa tekniktränare vi garanterar att du kommer att lämna vår camp som en bättre spelare!


Du får totalt 8 timmar isträning där all fokus ligger på din individuella teknik. Vi jobbar stenhårt med din skridskoteknik, klubbteknik och avslut.

Vår träningsfilosofi är hög intensitet och noggrannhet, kombinerat med hårt jobb. Du tränar i en NHL-tröja och vi har genomgång av ispassen innan de startar för att kunna ha högsta möjliga tempo. Du värmer upp, joggar ned och stretchar efter ispassen.

Joakim Westberg är huvudtränare och han är en väldigt duktig tränare med fantastisk teknik och enormt engagemang.  Joakim anlitas som tekniktränare på flera av landets bästa hockeycamper.

Till sin hjälp har han den mycket duktiga och meriterade Anton Schou som är en erkänt skicklig tränare som spelarna gillar skarpt. Han har även den mycket duktiga tränaren Patrik Rydhium vid sin sida.

Vi använder smarta produkter från Better Hockey vilket gör träningen ännu roligare och mer effektiv.
 
CAMPDATUM
11-12 september 2021
 
PLATS
Sunderbyn Ishall
 
ÅLDERSGRUPP
Spelare födda 2005-2011  -  (2 grupper)

Målvakter som vill ha extra träning är välkomna att vara med och betalar enbart totalt för 100 kr för mellanmål. Mejla info@bhsskillsacademy.se för att nypa en plats (först till kvarn).
 
AVGIFT
2 995 kronor.
I avgiften ingår en goodiebag samt lunch och mellanmål båda dagarna.

TRÄNARE
Joakim Westberg
Axel Walltott
Patrik Rydheim
Oscar Arflet
 
ANMÄLAN
Anmäl dig via formuläret under fliken ANMÄLAN. Tänk på att din anmälan inte registreras förrän full betalning har erlagts. Vi tillämpar principen "Först till kvarn" och våra camper blir snabbt fiullbokade.
 
PRYLAR ATT TA MED
Komplett hockeyutrustning med nyslipade skridskor.  
Minst två klubbor för isträning.
Du får låna en NHL-tröja av oss.
 
OMKLÄDNINGSRUM
Omklädningsrummen är till för spelare och tränare och vi tillåter inga föräldrar där. Vi ber er respektera detta då det är en viktig del i spelarnas utbildning att de lär sig klara sig själva.

Det finns möjlighet att lämna kvar sin hockeyutrustning över natten, men blöta underställ, handdukar mm måste man ta hem.
 
MAT
Det ingår lunch och mellanmål båda dagarna. Ta gärna med egen frukt med mera.

GODIS
På våra camper råder det förbud mot godis, läsk och snacks.  

AVBOKNING
Upp till 2 veckor innan campstart kan avbokning mot ett läkarintyg ske och då återbetalas avgiften (minus en administrationsavgift på 1000 kronor). Om campen uteblir pga. oförutsedda yttre händelser är deltagaravgiften innestående till framtida camper.
 
 
REGLER 
Vi förväntar oss att spelarna håller tider, lyssnar och att de visar respekt mot tränare och kamrater.


SCHEMA